İşveren Farkındalık Ödülleri nedir? Kimlere veriliyor?

Raporla
Soru

Lütfen bu soru ile ilgili eklemek veya paylaşmak istediğiniz düşüncelerinizi kısaca yazın.

Raporla
İptal

Bu ödülleri veren kurum kim ve hangi kriterlere göre değerlendirmeler yapılmaktadır?

Cevap ( 1 )

  1. Lütfen bu cevabın neden rapor edilmesi gerektiğini düşündüğünüzü kısaca açıklayın.

    Raporla
    İptal

    Türkiye’nin İlk Engelli İş Gücü Kaynağı, Engelliler İnsan Kaynakları ve Kariyer Portalı Engelsiz Kariyer, insan kaynakları ve kariyer dünyasında işverenlerin doğru ve nitelikli engelli adaylara ulaşmasını, engelli işgücü piyasasının oluşmasını ve kariyer planlamasında fırsat eşitliğinin sağlanması ve bunlar gibi sektöre kazandırdığı yeniliklerle kendi alanında hem ilk hem de tematik marka olarak liderlik yapmaktadır.

    Engelsiz Kariyer liderliğini sektöre getirdiği yeniliklerle sürdürdüğü en önemli etkinliklerinden biri de ‘İŞVEREN FARKINDALIK ÖDÜLLERİ’ töreni.

    Firmalar tarafından engelli adaylara, seçme ve yerleştirme sürecinde doğru pozisyonlarda görev verilmesi, diğer çalışanlarla ayrım gözetmeksizin fırsat eşitliği oluşturulması ve engelli çalışanların işveren memnuniyetlerinin araştırılması değerlendirme kriterleri arasında yer almaktadır. Profesyonel yaklaşım, duyarlılık ve farkındalık örneği sergileyen firmalara, Engelsizkariyer.com’un danışman ve değerlendirme kurulunun yaptığı değerlendirme sonucunda ‘İŞVEREN FARKINDALIK ÖDÜLLERİ’sahiplerine veriliyor.

Bir Cevap Yazın


Yanıt vererek Hizmet Politikası kabul etmiş olursunuz.