Şükrü Sürmen Kimdir?

Raporla
Soru

Lütfen bu soru ile ilgili eklemek veya paylaşmak istediğiniz düşüncelerinizi kısaca yazın.

Raporla
İptal

Şükrü Sürmen Kimdir?

Cevaplar ( 2 )

    0
    2012-01-16T00:12:33+02:00

    Lütfen bu cevabın neden rapor edilmesi gerektiğini düşündüğünüzü kısaca açıklayın.

    Raporla
    İptal

    Sükrü Sürmen

    Trabzon’da doğan Sürmen, 19 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu sakat kalarak, hayatını tekerlikli sandalyede devam ettirmeye başladı. Kazada anne ve babasını da kaybeden ve eğitimine 5 yıl ara veren Sürmen, 1973 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Bölümündeki eğitimini tamamladı.

    Uzun yıllar Karayolları İdaresi’nde kontrol mimarı olarak görev yapan Sürmen, İTÜ’de teknik mimar olarak çalıştıktan sonra emekli oldu. İTÜ’de ”Özürlü ve Yaşlılar İçin Çevre Tasarımı” dersleri veren Sürmen, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesinin özürlüler ile ilgili projelerinde danışman olarak da görev yaptı.

    TBMM Üstün Hizmet Ödülü sahibi de olan Sürmen, yaşlılarla ilgili mimari düzenlemeler, hastaneler, yaşlı yurtları ve rehabilitasyon merkezleri üzerine araştırmalar da yapmıştı

      0
      2012-01-19T14:45:25+02:00

      Lütfen bu cevabın neden rapor edilmesi gerektiğini düşündüğünüzü kısaca açıklayın.

      Raporla
      İptal

      Sükrü war mein Freund. Er lst leider im Mai 2011 verstorben. Er engagierte sich viele Jahre lang für Menschen mit Behinderung in der Türkei. Ich habe ihn mehrfach nach Berlin eingeladen. Er hat in Berlin sein Wissen durch Gespräche mit Menschen mit Behinderung und Einblicke in Rehabilitationszentren sowie an der Technischen Universität immer wieder aktualisiert.
      Ich habe ihn mit meiner Frau einige male auch in seiner Wohnung in Ortaköy besucht. Er war immer hilfsbereit.

Bir Cevap Yazın


Yanıt vererek Hizmet Politikası kabul etmiş olursunuz.