Ev Ve Otomobillerde Hırsızlığa Karşı Alınması Gereken Önlemler Nelerdir?

Raporla
Soru

Lütfen bu soru ile ilgili eklemek veya paylaşmak istediğiniz düşüncelerinizi kısaca yazın.

Raporla
İptal

Ev ve otomobillerde hırsızlığa karşı alınması gereken önlemler nelerdir; özellikle bir engelli olarak hırsızlara karşı kendimizi nasıl savunabiliriz?

Cevaplar ( 3 )

    0
    2012-03-05T15:24:13+02:00

    Lütfen bu cevabın neden rapor edilmesi gerektiğini düşündüğünüzü kısaca açıklayın.

    Raporla
    İptal

    Herşeyden önce güvenlik tedbirleri alır kıymetli eşyalar koymamalıyız. Evde hırsızlığa karşı korunaklı kapı, riskli yerse alarm sistemi ve pencerelere pimapen kilidi taktırmalıyız. Otomobil içinde alarm ve park halindeyken poşet çanta ve benzeri dikkat çekecek eşyaları koltuk üzerine değil bagaja koyarak tedbir alabiliriz. Araç kapılarının ve camların açık olup olmadığını düzenli olarak araçtan uzaklaşmadan kontrol edilmeli.

    0
    2012-03-06T18:02:40+02:00

    Lütfen bu cevabın neden rapor edilmesi gerektiğini düşündüğünüzü kısaca açıklayın.

    Raporla
    İptal

    arkadaşlar benim evime hırsız girmeyi denemiş ama kilidin etrafını kırabilmiş sadece,evin içine girememiş şimdi kilidin etrafı kırık ama tamamen değil bu durumda ne yapabilirim.acil yardım edin.

  1. Lütfen bu cevabın neden rapor edilmesi gerektiğini düşündüğünüzü kısaca açıklayın.

    Raporla
    İptal

    Öncelikle anahtarın girdiği göbek etrafına anahtarcılarda bulunan kalın çember göbek taktırabilirsiniz. Hırsızlar genellikle kalın çember göbeksiz anahtar göbekleri patlatıp açabiliyorlar. Ayrıca kapınızın anahtar kısmına gelen çerçevesine levye veya benzer metallerle çerçeveyi ezmesini önleyecek l şeklinde boydan boya çubuk demir montalayıp tüm vidaları da kaynakla öldürmeyi sağladığınızda hırsızlığa karşı %90 önlem almış olacaksınız.

Bir Cevap Yazın


Yanıt vererek Hizmet Politikası kabul etmiş olursunuz.