Vitra'nın engellilerin hayatını kolaylaştıran ürünleri nelerdir?

Raporla
Soru

Lütfen bu soru ile ilgili eklemek veya paylaşmak istediğiniz düşüncelerinizi kısaca yazın.

Raporla
İptal

Ürün bilgileri verebilir misiniz? Ve site adresi de alabilirsem çok sevinirim.

Cevap ( 1 )

    0
    2012-06-05T13:31:33+02:00

    Lütfen bu cevabın neden rapor edilmesi gerektiğini düşündüğünüzü kısaca açıklayın.

    Raporla
    İptal

    Vitra’nın yaşamı kolaylaştıran ürünleri şunlardır.

    Özel ayak ünitesi ile desteklenebilen duş oturağı, duvara paralel katlanabildiği için duş bölümünün ayakta da kullanılabilmesine olanak tanıyor. 135° açılır tutunma barı, kalkarken kolayca destek almayı sağlıyor.

    Yaşamı Kolaylaştıran Banyolar

    Özel ayak ünitesi ile desteklenebilen duş oturağı, duvara paralel katlanabildiği için duş bölümünün ayakta da kullanılabilmesine olanak tanıyor. 135° açılı tutunma barı, kalkarken kolayca destek almayı sağlıyor.

    İç bükey olarak tasarlanan lavaboya tekerlekli sandalye ile rahat bir şekilde yaklaşılabiliyor. Armatürün 90° lik aralıkta sağdan sola çevrilerek açılan özel kumanda kolu; sağlanan tüm bu kolay kullanım olanaklarını tamamlayan önemli bir başka unsur.

    Klozet kullanımı sırasında destek alınabilecek iki tip bar bulunuyor. Sabit bar klozet kullanımında ana destek görevi görünüyor. Hareketli olan bar ise tekerlekli sandalye ile aynı yükseklikteki klozete geçmek için kullanılıyor.

    Ayrıca bu bar üzerine tuvalet kağıtlığı ünitesi de eklenebiliyor. Üstelik kullanım dışı zamanlarda duvara paralel konumda tutularak maksimum yer kazancı sağlıyor. Barlar üzerindeki gri bölüm ise, kaymazlık özelliğine sahip kaplaması sayesinde hareket güvenliğinizi artırıyor.

    VitrA’nın özel çözümler sunan banyolarında her şey en ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle düşünüldü. Lavabodan klozete, özel tutunma barlarından duş bölümü çözümlerine kadar her ayrıntı, ergonomik kullanıma ve uluslararası standartlara uygun tasarlanıyor.

Bir Cevap Yazın


Yanıt vererek Hizmet Politikası kabul etmiş olursunuz.